Nieuw! Bluem Oxygen Fluid

23
jan

Mondwater op basis van actieve zuurstof voor snelle genezing van ontstekingen en wondjes.

Bluem® oxygen fluid is een neutraal mondwater dat speciaal ontwikkeld is voor mensen met een zeer gevoelige mond. Het bevat een hogere concentratie actieve zuurstof, waardoor de zuurstofspanning in de mond direct wordt verhoogd. Hierdoor kunnen wonden in de mond sneller genezen. Het mondspoelmiddel is vrij van kleurstoffen, smaakstoffen en schuimmiddelen. Daarnaast bevat het geen alcohol en fluoride.

Spoel 60 seconden met bluem® oxygen fluid na het poetsen. Bij voorkeur na iedere maaltijd of ten minste 2x per dag of zoals aangegeven door uw behandelend arts. Het mondwater schuimt niet, dus het is even wennen aan deze smaak en beleving.

Door chemotherapie of bestralingen ontstaan vaak wonden in de mond. Ook de mondslijmvliezen raken hierdoor geïrriteerd of ontstoken. Dit zorgt voor pijn en ongemak tijdens het praten, eten en de dagelijkse mondverzorging.

B
luem® oxygen fluid wordt regelmatig gebruikt door mensen die radio- of chemotherapie ondergaan of ondergaan hebben. Zij ervaren de heilzame werking van dit neutrale mondwater op de zachte weefsels in de mond. Zelfs bij extreme gevoeligheid in de mond hebben velen baat bij het dagelijks gebruik van de oxygen fluid. Ook voorafgaand aan chemotherapie en bestralingen, kan de oxygen fluid worden gebruikt. De actieve zuurstof brengt de mondslijmvliezen in optimale conditie.

Bestel het product hier. 

Meest verkocht uit onze webshop

Gebitsbadje Dent2Clean Groen
€ 2,03
Renew gebitsreiniger 200gr
€ 12,44
Ultrasoonreiniger Dent2clean
€ 15,30
Corega Fresh Cleanse
€ 5,36

Volop in het leven met een goed passend kunstgebit