Tepe tandenborstel Select X-soft

€ 2,09 EfficiŽnte, duurzame en gebruiksvriendelijke tandenborstel voor reiniging van tandvlees en eigen tanden en kiezen
Aantal:

Details

Select is een tandenborstel van goede kwaliteit met een gebruiksvriendelijk handvat en een taps toelopende borstelkop voor verbeterde toegankelijkheid. Daarnaast heeft deze tandenborstel afgeronde filamenten voor een milde reiniging.
TePe tandenborstels kunnen worden gebogen voor een betere toegankelijkheid. Verwarm de nek onder heet, stromend water, buig de nek en laat deze afkoelen onder koud water.

Voor een goede hygiëne van uw kunstgebit is het belangrijk dat u ook uw tandvlees en eventuele eigen tanden en kiezen goed reinigt.
Gewone tandpasta bevat schurende bestanddelen die krassen kunnen veroorzaken op implantaten, stegconstructies en de kunststof van de prothese. Hierdoor kunnen vuil en bacteriën zich makkelijker hechten, wat kan leiden tot irritaties van het tandvlees en een slechte adem.
Heeft u implaten of een stegconstructie, gebruik dan uitsluitend Implaclean voor het reinigen van uw tandvlees, mplantaten of stegconstructie.
 
Reinig uw kunstgebit nooit direct in de mond, maar neem deze uit en maak schoon boven een wasbak gevuld met water.
Gebruik hiervoor een speciaal daartoe bestemd reinigingsmiddel als Corega Fresh Cleanse. 

Gerelateerde producten

Perio-Aid Intensive Care tandpasta 0,12% CHX en 0,05% CPC 75ml
€ 7,25
Tepe implantaatborstel Implant Care
€ 5,65
O7 active Mondspoelmiddel - 500 ml
€ 8,49
Perio-Aid Active Control mondspoeling 0,05% CHX en 0,05% CPC 500ml
€ 8,85

Volop in het leven met een goed passend kunstgebit