Privacyverklaring

22 mei 2018
Uw privacy is voor Mijnkunstgebit.nl van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens bij ons veilig zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website Mijnkunstgebit.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.
Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Mijnkunstgebit.nl.
Uw account
Bij bepaalde onderdelen van onze website moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.
Afhandelen bestelling
Voor het afhandelen van uw bestelling gebruiken wij uw betalingsgegevens, contactpersoon, NAW-gegevens, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze gegevens hebben wij nodig om uw bestelling correct af te ronden. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).
Offertes
Klanten die via onze website of per mail een offerte aanvragen van onze producten krijgen de reactie en/of offerte per e-mail toegestuurd.
Contact via mail en Nieuwsbrief
Via ons email adres kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.
Als klant van Mijnkunstgebit ontvangt u onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Deze nieuwsbrief, kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.
Betaalsysteem
Voor het afhandelen van financiële transacties maken wij gebruik van CardGate BV (Maaskade 15347KD Oss Nederland). CardGate maakt gebruik van koppelingen met banken in Europa. Van uw transactie zal bij Cardgate uitsluitend het bestelnummer en het totaalbedrag bekend zijn, dus geen persoonlijke gegevens.
 
 
Mailing
Wij willen u graag informatie sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail
  • via social media
U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze berichtgeving. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. U kunt ons ook een email sturen en zullen deze z.s.m. verwerken.
Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze website van ons hostingbedrijf of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).
Cookies
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.
Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.
U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van onze website werken dan niet optimaal meer.
Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaring.
Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.
Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.
Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
U heeft de volgende rechten:
  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.
Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.
Contactgegevens
 
Mijnkunstgebit BV
Klovenier 1
3905PN  Veenendaal
 
info@mijnkunstgebit.nl
0318 - 209 410
 
BTW-nummer: NL852111083B01
KvK-nummer: 56408501

Meest verkocht uit onze webshop

Corega Fresh Cleanse
€ 5,25
Verzorgingsset dent2clean 1
€ 30,00
Verzorgingsset dent2clean 2
€ 30,00
Mijnkunstgebit Ultrasoonreiniger
€ 15,00

Volop in het leven met een goed passend kunstgebit