Tandprothetische Praktijk Fivelpoort

De praktijk

Tandtechnisch Centrum Fivelpoort is een professioneel bedrijf op het gebied van tandtechniek en tandprothetiek.

Wij streven ernaar om voor elke patiënt, van zowel gedeeltelijk betand tot volledig tandeloos, een goed passende, functionele en met optimale esthetiek,  uitneembare voorziening te vervaardigen. Dit doen wij met professioneel opgeleide medewerkers in een modern nieuw pand, dat is gevestigd op bedrijvenpark Fivelpoort. In ons nieuwe pand zijn alle facetten van de tandtechniek aanwezig, van een grote wachtruimte tot meerdere behandelkamers, kantoren en een volledige afdeling tandtechniek op de eerste verdieping.
Doordat wij alles in één gebouw kunnen vervaardigen, zijn er korte lijnen tussen behandelaars en tandtechnici, wat leidt tot het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten met een goede service en nazorg. In de wijde omgeving van Appingedam en Delfzijl, staat Tandtechnisch Centrum Fivelpoort bekend als een zeer betrouwbaar, professioneel en daadkrachtig bedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de tandheelkundige wereld. Wij zijn vooruitstrevend en willen ons graag profileren ten opzichte van andere kleinschalige tandtechnische bedrijven. Wij zijn een bedrijf dat verder kijkt, waar anderen stil blijven staan.

Bij tandtechnische producten draait alles om kwaliteit. Terecht, want onze patiënten rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten met een goede service en nazorg. Wij beschikken over een team met hoogopgeleide specialisten en werken met de modernste apparatuur. Kwaliteit betekent ook: zorg en aandacht geven.
Wij doen er alles aan om onze patiënten op hun gemak te stellen. Dat doen wij onder meer met heldere informatie, duidelijke afspraken en een luisterend oor.

Tandtechnisch Centrum Fivelpoort voldoet aan alle Europese richtlijnen. Wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek en zijn bovendien een erkend leerbedrijf.
Tandprothetische Praktijk Fivelpoort

Opwierdermeerweg 3
9902 SG Appingedam
0596-362116
info@ttc-fivelpoort.nl
Bezoek website

Het team

Het team van tandtechnisch centrum Fivelpoort

Aalt van de Pol
prothese-specialist en eigenaar van Tandtechnisch Centrum Fivelpoort
In 1980 begonnen in de tandtechniek en vanaf 1996 werkzaam in de regio Delfzijl.
Sinds 2003 zelfstandig ondernemer en eigenaar van voorheen Dental Laboratorium Delfzijl en nu Tandtechnisch Centrum Fivelpoort

Rob van de Pol
tandprotheticus en prothese specialist en eigenaar van Tandprothetische Praktijk Fivelpoort
Sinds 2003 werkzaam in de tandtechniek en binnen ons team
In 2013 afgestudeerd als tandprotheticus.

Janine van de Pol
baliemedewerkster en telefoniste
Veelal uw eerste gezicht en aanspreekpunt.
Sinds 2013 werkzaam binnen ons team.

Bart Doornbos
medewerker tandtechniek
Sinds 1982 werkzaam in de tandtechniek en sinds 2003 binnen ons team.

Rob Oldenburg
medewerker tandtechniek
Sinds 2006 werkzaam in de tandtechniek en binnen ons team.
Tandprothetische Praktijk Fivelpoort

Opwierdermeerweg 3
9902 SG Appingedam
0596-362116
info@ttc-fivelpoort.nl
Bezoek website

De tandprotheticus

In het Tandtechnisch Centrum Fivelpoort is Rob van de Pol sinds augustus gestart met  een eigen tandprothetische praktijk. Een tandprotheticus is een zelfstandig zorgverlener die expert is in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Rob de afgelopen tien jaar al heel veel ervaring opgedaan in het tandtechnisch laboratorium van zijn vader. Naast zijn fulltime werkzaamheden in het laboratorium voltooide hij HBO-studies voor tandtechnicus en tandprotheticus. Hij beschikt door deze gedegen achtergrond over alle medisch-biologische en technische kennis en de vaardigheden die nodig zijn voor dit vak.

In Tandprothetische Praktijk Fivelpoort kunnen patiënten niet alleen rechtstreeks terecht voor het aanmeten van kunstgebitten, klikgebitten, plaatjes, frames en dergelijke, maar ook voor een vrijblijvend advies, reparaties en correcties aan bestaande protheses.

“Het grote voordeel is dat alles onder één dak gebeurt”, zegt Rob van de Pol. “Ik vervaardig de protheses zelf, waardoor de lijnen heel kort zijn en ik snel kan inspringen op de wensen van de patiënten”.

In de praktijk wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste materialen en technieken. Vooral het maken van afdrukken is de laatste jaren enorm verbeterd, daar waar mensen vroeger enkele minuten in het gips moesten happen is dat tegenwoordig niet meer nodig.

Rob van de Pol is lid van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT) en tevens ingeschreven in het KwaliteitsRegister TandProthetici (KRTP). Een tandprotheticus met het KRTP keurmerk heeft bewezen zijn vakkennis bij te houden, de gedragsregels te respecteren, de praktijkrichtlijnen na te leven, aandacht te hebben voor zijn patiënten en open te staan voor vragen en eventuele kritiek.

Wist U dat een nieuwe prothese voor 75% vergoedt wordt uit het basis pakket van uw verzekering en dat u slechts €250,- eigen bijdrage heeft voor een klikgebit?
De praktijk heeft contracten met verschillende zorgverzekeraars in Nederland.
Tandprothetische Praktijk Fivelpoort

Opwierdermeerweg 3
9902 SG Appingedam
0596-362116
info@ttc-fivelpoort.nl
Bezoek website

Openingstijden en route

Openingstijden
   Maandag 08:30 - 17:00 uur
   Dinsdag 08:30 - 17:00 uur
   Woensdag 08:30 - 17:00 uur
   Donderdag 08:30 - 17:00 uur
   Vrijdag 08:30 - 13:00 uur
Afwijkende tijden in overleg

Routebeschrijving
Klik op onderstaande kaart voor een routebeschrijving
 
Tandprothetische Praktijk Fivelpoort

Opwierdermeerweg 3
9902 SG Appingedam
0596-362116
info@ttc-fivelpoort.nl
Bezoek website

Aanbevolen door Tandprothetische Praktijk Fivelpoort

Ecosym Dag Gel 100ml
€ 5,09
Ecosym protheseborstel
€ 3,05
Ecosym Week Forte 100ml
€ 5,09

Volop in het leven met een goed passend kunstgebit