Tandprothetische praktijk Weijer

De praktijk

Hét adres in Heiloo en omgeving voor het laten aanmeten van alle soorten gebitsprotheses. 

Al een aantal jaren worden met veel zorg kunstgebitten voor tevreden klanten in Heiloo en omstreken vervaardigd. Voor kunstgebitten op implantaten is er een nauwe samenwerking met tandartsen/ implantologen en overige specialisten in de nabije omgeving.

Wilt u een nieuwe prothese? Heeft u klachten over uw bestaande prothese? Laat uw prothese kosteloos deskundig beoordelen door Rutger Weijer en bekijk samen met hem wat de mogelijkheden zijn. Bel gerust met de praktijk voor een afspraak.

Verder is de praktijk erkend door alle zorgverzekeraars en aangesloten bij het ONT en KRTP.

Kom langs voor een adequate behandeling. Uw gebit is tenslotte uw persoonlijke visitekaartje!

Bij ons kunt u terecht voor:
• Kunstgebitten ( volledige of gedeeltelijke)
• Kunstgebitten op implantaten (het klikgebit)
• (spoed-) Reparaties & correcties
• Advies/ voorlichting en second opinion 

Voor meer informatie kunt u hier terecht op onze website!


 
Tandprothetische praktijk Weijer

De Strandwal 22H
1851 VM Heiloo
072 533 19 02
info@kunstgebitheiloo.nl
Bezoek website

Openingstijden

Openingstijden, route en bereikbaarheid

  • Maandag     09.00- 17.00 uur
  • Dinsdag       09.00- 17.00 uur 
  • Woensdag   09.00- 17.00 uur
  • Donderdag   09.00- 17.00 uur
  • Vrijdag        09.00- 13.00 uur

Route en bereikbaarheid:

Vanuit Heiloo en omgeving:
U neemt de hoofdingang van de voormalige Willibrordstichting en rijdt langs de fontein. Dan rijdt u onder het hoofdgebouw door tot aan het grote grasveld. Vóór het grasveld gaat u linksaf met aan uw linkerzijde de kapel. Recht voor u ziet u al een groot parkeerterein waar u gratis parkeert. Aan het parkeerterein ligt De Strandwal en het gezondheidscentrum. U neemt ingang nr 22 (recht voor het linker parkeerterrein) en volgt de bordjes naar de tandprothetische praktijk bij binnenkomst. Ook kunt u aan de kanaalweg parkeren en over het bruggetje De Strandwal bereiken.

Komend vanuit zuidelijke richting vanaf de A9:
Vlak voor Alkmaar neemt u afslag 12 richting Heiloo. Aan het eind van deze afslag komt u op het verkeersplein Kooimeer. Deze neemt u driekwart. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u linksaf richting Heiloo. U rijdt nu op de Kennemerstraatweg in de gemeente Heiloo. Deze weg volgen. Bij de rotonde rechtdoor. Na de grote kruising Stationsweg/Kanaalweg slaat u na ongeveer 100 meter linksaf het terrein van de GGZ-NHN op. Na de rechterpoort slaat u linksaf en vervolgens weer rechtsaf. Aan de achterzijde van het parkeerterrein ligt Gezondheidscentrum De Strandwal.

Komend vanuit noordelijke richting:
Vanaf de N242: volg de oostelijke randweg van Alkmaar tot aan de afslag Heiloo. U neemt het verkeersplein Kooimeer voor de helft, dus rechtdoor. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u linksaf richting Heiloo, Limmen, Castricum. Daarna volgt u bovenstaande route.
Vanaf de N9: u komt vanuit het noordwesten Alkmaar binnen en volgt de westelijke randweg tot aan de afslag, met verkeerslichten, Heiloo, Limmen, Castricum. U gaat hier rechtsaf. Vanaf daar volgt u bovenstaande route.

Openbaar vervoer:
Vanaf NS station Alkmaar rijdt buslijn 167 naar Heiloo en Limmen. Deze heeft een halte voor de GGZ-NHN in Heiloo. Reistijd ongeveer 15 minuten.
Vanuit Egmond rijdt buslijn 166 naar Heiloo.

Looproute vanaf NS station Heiloo (± 15 min):
Vanaf de perrons rechtsaf de Stationsweg in lopen. Bij de rotonde de Stationsweg blijven volgen tot aan de Kennemerstraatweg. Bij de kruising rechtsaf. Na ongeveer 100 meter steekt u de straat over en loopt u het terrein van de GGZ-NHN op. U neemt de linkerpoort en volgt de weg op het terrein tot aan de parkeerplaats. Achter het parkeerterrein ligt Zorgcentrum De Strandwal.

Tip:
Het TomTom adres is:
Kennemerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo
Tandprothetische praktijk Weijer

De Strandwal 22H
1851 VM Heiloo
072 533 19 02
info@kunstgebitheiloo.nl
Bezoek website

Contact

Tandprothetische praktijk Rutger Weijer

De Strandwal 22H
1851VM  Heiloo
 072 533 19 02
 info@rutgerweijertp.nl
 www.rutgerweijertp.nl

Tandprothetische praktijk Weijer

De Strandwal 22H
1851 VM Heiloo
072 533 19 02
info@kunstgebitheiloo.nl
Bezoek website

Volop in het leven met een goed passend kunstgebit