Smit Tandprothetiek

De praktijk

Smit Tandprothetiek – met behandellocaties in Almelo en Hengelo – is gespecialiseerd in het vervaardigen en repareren van kunstgebitten (gebitsprotheses), implantaat gedragen kunstgebitten en de nieuwe generatie flexibele protheses.

U kunt op al onze locaties uw kunstgebit laten repareren of vervaardigen. Klaar terwijl u wacht!

Smit Tandprothetiek voor kunstgebitten, implantaatgebitten, gebitsbeschermers en witte tanden.

Omdat u als patiënt steeds hogere eisen stelt aan uw prothetische voorziening (kunstgebit) en Smit Tandprothetiek vindt dat u recht heeft op de beste kwaliteit en materialen zijn wij ons gaan specialiseren in het vervaardigen van uitneembare prothetische voorzieningen. Dit heeft ertoe geleid dat wij als erkend tandprotheticus, in juni 2000 het eerste BPS (Biofunctionele Prothese Systeem) -gecertificeerde laboratorium waren in Nederland.

Wat houdt dit in voor u als patiënt?

Dat wij ten eerste luisteren naar uw wensen voor uw nieuwe prothese, dat er geen wachtkamer vol patiënten zit, maar dat u alle aandacht en tijd krijgt die nodig is om een fraaie en functionele prothese te maken, uiteraard in combinatie met de beste materialen en de vakkennis van onze medewerkers.

Biofunctionele Prothese Systeem

Het Biofunctionele Prothese Systeem, is het resultaat van vele jaren ervaring en uitgebreid wetenschappelijk onderzoek door een van de grootste leveranciers van tandtechnische en tandheelkundige materialen ter wereld. Door de combinatie van de vakkennis van tandtechnicus, tandprotheticus en tandarts enerzijds en het gebruik van klinisch getest materialen anderzijds, kunnen prothesen worden vervaardigd die aan de individuele eisen van de patiënt voldoen.

Waarom een nieuwe prothese?

De keuze voor een nieuw gebit neemt u niet zomaar, dat is een weloverwogen beslissing tenslotte bepaalt uw nieuwe prothese weer lange tijd uw uiterlijk.

SPS

SPS-deelnemer Smit Tandprothetiek is deelnemer aan De Samenwerkende Prothese Specialisten (SPS) bestaan uit tandtechnici, klinisch prothese technici, tandprothetici, tandartsen en implantologen met een grote dosis vakkennis. Bij deze SPS centra kunt u terecht voor een vakkundige behandeling en een kwaliteitsproduct voor een redelijke prijs. Of het nu gaat om een volledige prothese, gedeeltelijke prothese of implantaat prothese. Nog een voordeel is dat elk SPS-centrum met dezelfde, op elkaar afgestemde producten, werkt. Bij calamiteiten kunt u altijd bij één van de SPS-centra terecht.

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan.
 
Smit Tandprothetiek

Bornerbroeksestraat 282
7606 BS Almelo
0546 - 81 80 59
info@smittandprothetiek.nl
Bezoek website
Smit Tandprothetiek

Sloetsweg 89 (alleen op telefonische afspraak)
7557 HT Hengelo
0546 - 81 80 59
info@smittandprothetiek.nl
Bezoek website

De tandprotheticus

Wat doet een tandprotheticus? De Tandprotheticus is gespecialiseerd in het aanmeten van kunstgebitten en heeft zowel de technische als de medische kennis in huis om het gebit te maken dat precies bij u past. De tandprotheticus is verantwoordelijk voor het geleverde kunstgebit en zal al zijn mensen aansturen om een goed product af te leveren. Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van het kunstgebit werkt de tandprotheticus zelf of samen met zijn tandtechnicus aan uw kunstgebit. Uiteraard wordt gewerkt met de nieuwste technieken en materialen voor het beste eindresultaat.

Het beroep tandprotheticus bestaat al enige decennia en is sinds 1989 een beschermde beroepstitel. Het beroep valt onder de wet BIG (Beroepen Individuele Gezondheidszorg). Smit Tandprothetiek is aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT) en is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandprothetici.

De tandprotheticus weet alles van uw kunstgebit

Als u een kunstgebit nodig heeft of op dit moment een slecht passend of verouderd kunstgebit bezit, dan is de tandprotheticus de persoon die u kan helpen. Een tandprotheticus is een specialist in het aanmeten, vervaardigen, passen en aanbrengen van uitneembare constructies in de mond. Volledige kunstgebit voor de bovenkaak dan wel de onderkaak en protheses op implantaten, het zo genoemde klikgebit. Ook maakt de tandprotheticus partiële protheses (plaatjes) en frames.

Een tandprotheticus kan patiënten zonder eigen tanden of kiezen zelfstandig behandelen. U kunt zonder verwijzing een afspraak maken. Voor patiënten die nog eigen tanden of kiezen hebben werkt de tandprotheticus ook, maar dan moet men wel een verwijzing van de tandarts hebben.

Waarvoor kunt u bij de tandprotheticus terecht?
  • advies/informatie
  • beoordeling van de huidige prothese en mondholte
  • reparaties van het kunstgebit
  • correcties/vernieuwing van een kunstgebit
  • een gedeeltelijk kunstgebit, plaatje
  • een kunstgebit op implantaten, klikgebit
Smit Tandprothetiek

Bornerbroeksestraat 282
7606 BS Almelo
0546 - 81 80 59
info@smittandprothetiek.nl
Bezoek website
Smit Tandprothetiek

Sloetsweg 89 (alleen op telefonische afspraak)
7557 HT Hengelo
0546 - 81 80 59
info@smittandprothetiek.nl
Bezoek website

Volledig kunstgebit

Waarom moet een volledige prothese elke vijf tot zeven jaar worden vervangen? Sommige mensen doen wel 10, 20 of zelfs wel 30 jaar of langer met hun kunstgebit, maar een volledig kunstgebit dient elke vijf tot zeven jaar te worden vervangen. De kaak slinkt waardoor de prothese na verloop van tijd niet meer goed past. Door de mechanische wrijving tussen de prothese en de kaak, slijt het kaakbeen af, waardoor er op termijn geen houvast meer is voor een prothese. Door het afslijten van de kiezen komt de kin, letterlijk en figuurlijk, steeds dichter bij de neus. Bovendien krijgt de drager problemen met eten en spreken.

Een versleten gebit is géén gezicht en vervanging absoluut noodzakelijk. Wanneer uw prothese scheurt, breekt of er tanden loslaten, kan dit een indicatie zijn dat de prothese aan vervanging toe is. Het is een goede gewoonte om elke twee jaar uw kunstgebit te laten nakijken.

Controle

Tijdens deze controle wordt er gekeken of uw kunstgebit geen irritatieplekken veroorzaakt, wordt de mondholte onderzocht en wordt beoordeeld of de prothese geen buitensporige slijtage vertoont, de staat en passing van de prothese wordt gecontroleerd en we geven uw gebit een grondige polijstbeurt, zodat het er schoon en fris uit blijft zien. Zo blijft u problemen voor en kunt u blijven lachen. Voor een dergelijk onderzoek kunt u kosteloos bij ons terecht.

Samen werken aan het resultaat

Nu u zich gemeld heeft om een nieuw kunstgebit te laten maken, leggen wij u hieronder uit wat u van ons als tandprotetheticus kunt verwachten. Bij de eerste afspraak willen we graag de reden weten waarom u een nieuw kunstgebit wilt laten maken, dit kan van invloed zijn op de behandeling. Tijdens deze eerste afspraak worden er van uw bovenkaak en onderkaak afdrukken gemaakt ook wel het happen genoemd.

Van deze afdrukken worden gipsmodellen gemaakt, op die modellen worden individuele lepels gemaakt om bij de volgende afspraak precisieafdrukken te maken. Om een goede pasvorm te creëren is het raadzaam de huidige prothese 12 uren voor de precisieafdrukken niet meer te dragen. Ook van deze precisieafdrukken worden gipsmodellen gemaakt die de basis zijn voor uw nieuwe prothese.

Om tijdens de derde afspraak te kijken hoe lang de boventanden moeten worden en om te weten hoeveel ruimte ertussen uw boven- en onderkaak zit gaan we nu een beetregistratie maken. Tijdens dit bezoek gaan we kijken naar de kleur en de grootte van de tanden, ook het esthetische aspect zoals de zetting van de tanden worden dan besproken. Tot slot wordt er nog een digitale foto van uw gezicht genomen om samen met de voorgaande gegevens een optimaal resultaat te kunnen maken.

De vierde afspraak is voor u de belangrijkste afspraak en is het mogelijk de partner of een kennis mee te nemen. Alle voorgaande informatie hebben we namelijk verwerkt in een wasmodel dat we nu kunnen passen, de tanden en kiezen zitten er nu in en u kunt kijken of u de pasprothese mooi vindt. Alle mogelijkheden om veranderingen aan te brengen zijn nu nog aanwezig, zodat we samen naar een mooie prothese kunnen werken. Tenslotte, u moet het gebit mooi vinden. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u er goed mee eten en praten kunt.

Wanneer alles naar wens is kan het wasmodel worden omgezet in kunststof. Hierna kan de prothese niet meer veranderd worden. Dit houdt in dat de wasprothese met behulp van speciale apparatuur omgezet wordt in kunststof. Waarna de prothese gereed is voor aflevering.

Samenvatting:

1e: Beginafdrukken
2e: Precisieafdrukken
3e: Beetregistratie
4e: Wasprothese passen (neem iemand mee)
5e: Prothese plaatsen
6e: Nacontrole
Smit Tandprothetiek

Bornerbroeksestraat 282
7606 BS Almelo
0546 - 81 80 59
info@smittandprothetiek.nl
Bezoek website
Smit Tandprothetiek

Sloetsweg 89 (alleen op telefonische afspraak)
7557 HT Hengelo
0546 - 81 80 59
info@smittandprothetiek.nl
Bezoek website

Implantaten

Gebitsproblemen zijn eigenlijk niet meer van deze tijd en met implantaten hoeft dit ook niet meer. Een implantaat is net zo groot als een natuurlijke tandwortel. Een implantaat is een kunstwortel gemaakt van titanium. Kunstwortels implanteren in de kaak wordt in de huidige vorm al sinds 1965 door specialisten gedaan.
Deze behandelmethode is in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld.
Inmiddels is het een zeer betrouwbare techniek met zeer goede en voorspelbare resultaten voor het vervangen van zowel één tand of kies, of meerdere tanden of kiezen, maar ook hele onder- of bovengebitten. Zowel esthetische als functionele correcties en verbeteringen zijn met tandimplantaten mogelijk.

Wat is een een implantaat

Waarom wel een ooglaserbehandeling of haarimplantatie laten uitvoeren en niet uw ontbrekende tanden of kiezen laten vervangen door implantaten? Terwijl uw tanden uw visitekaartje zijn? Als uw echte tanden ontbreken of in slechte staat zijn, waarom dan geen kunstwortel met kroon als vervanging voor uw eigen tand of kies? Een implantaat is een kunstwortel die in de kaak wordt geplaatst. Gemaakt van titanium een edelmetaal dat volledig geaccepteerd wordt door het lichaam. Het tandheelkundige implantaat wordt in het kaakbot aangebracht, waarna door botaangroei deze zich geheel vastzet. Normaal gesproken duurt het ongeveer zes weken totdat het implantaat helemaal vastzit, daarna kan een implantaat dienen als bevestiging voor een kroon, een brug of een heel kunstgebit.

Waarom een implantaat

Eindelijk een functionele en esthetische oplossing voor uw gebitsprobleem. Tandimplantaten kunnen voor velen de oplossing voor gebitsproblemen zijn. En dankzij de ontwikkelingen in de implantologie komt bijna iedereen in aanmerking voor implantaten.
  • Een tand of kies vervangen Implantaten kunnen nodig zijn omdat er een of meerdere tanden of kiezen ontbreken. Dit kan bijvoorbeeld zijn door een ongeluk of doordat de tanden of kiezen ooit om welke reden dan ook zijn getrokken. Op de plaats van deze wortel plaatst de specialist een implantaat en daarop een kroon. De buurtanden of kiezen hoeven dan niet te worden aangetast of te worden afgeslepen om een brug te plaatsen.
  • Meerdere tanden of kiezen vervangen Implantaten kunnen de oplossing bieden als er meerdere tanden of kiezen ontbreken. Er wordt een brugconstructie gemaakt op implantaten net zoals deze op natuurlijke tanden zou worden aangebracht. Het verschil is dat met implantaten uw buurtanden of kiezen niet extra belast of aangetast worden door bijvoorbeeld een frame- of plaatprothese.
  • Alle tanden en kiezen in boven- of onderkaak vervangen Als een volledig boven- of ondergebit dient te worden vervangen, kan een kunstgebit worden vastgeklikt op implantaten. Het zogenaamde klikgebit.
  • In één dag een kunstgebit, kroon of brug op implantaten Bij de huidige standaard methode moeten de implantaten na plaatsing eerst zes weken met rust gelaten worden. Dit betekent dat er geen druk op de implantaten uitgeoefend wordt en dat deze dus niet belast kunnen worden. Met de nieuwste technieken is het mogelijk om de implantaten direct na plaatsing al te belasten. Dit houdt in dat er op de dag van de chirurgische ingreep direct een kroon, brug of kunstgebit op de implantaten komt. Meestal is dit eerst een tijdelijke en later een definitieve voorziening. De totale behandeling kan hierdoor met maanden worden verkort. Dit betekent dus een enorme tijdswinst en een minder belastende behandeling voor de patiënt. Onderzoek wijst bovendien uit dat deze nieuwe methode een even groot succespercentage kent als de huidige standaardmethode. Deze nieuwe techniek is niet bij iedereen toepasbaar. Het is aan de behandelaar om dit te beoordelen en te bepalen of voor deze of de meer standaard behandeling gekozen moet worden.

Wanneer

Tandimplantaten kunnen voor velen de oplossing voor gebitsproblemen zijn. En dankzij de ontwikkelingen in de implantologie komt bijna iedereen in aanmerking voor implantaten. Belangrijke factoren die dit bepalen zijn:
  • goede mondhygiëne
  • goede algemene gezondheid
Implantaten kunnen worden geplaatst als u beschikt over een goede mondhygiëne. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie of advies betreffende uw mondsituatie.

Voordelen van een implantaat
  • uw zelfvertrouwen neemt weer toe
  • het ziet er zo natuurlijk uit als uw eigen tanden
  • kauwen en spreken als vanouds
  • buurtanden of kiezen worden niet aangetast
  • geen pijn meer door een slecht zittend kunstgebit, plaatje of frame
  • voorkomt of stopt het slinken van uw kaakbot
  • helpt het gezicht de natuurlijke vorm te behouden
  • uw oude lach en uitstraling terug
De nadelen van (ets)bruggen
  • gezonde tanden en kiezen moeten worden beslepen
  • risico van frequent loslaten
  • moeilijk te reinigen
  • het resultaat is vaak onnatuurlijk
De nadelen van plaatjes en frames
  • gezonde tanden en kiezen kunnen beschadigen door het dragen van een plaatje of frame
  • het dragen van een plaatje of frame is vaak vervelend en pijnlijk.

Stappenplan
  1. Zorgvuldige planning Nadat u door Dhr Smit bent doorverwezen naar de tandarts of kaakchirurg zal deze samen met u de behandelingsprocedure doornemen en eventuele vragen kunnen beantwoorden. Tevens zal uw tandarts of kaakchirurg zorgen voor een zorgvuldige planning en de behandelingsperiode met u bespreken.
  2. Het onderzoek U ondergaat een tandheelkundig en medisch onderzoek. Er worden onder meer röntgenfoto’s gemaakt voor het bestuderen van uw gebitssituatie.
  3. De implantatie Het implanteren van de kunstwortel gaat onder plaatselijke verdoving. In het tandvlees wordt een klein sneetje gemaakt. Dan wordt in het bot een gaatje geboord. Het implantaat past hier exact in. Vervolgens wordt het geheel gehecht. Afhankelijk van de plaats van het implantaat en het aantal implantaten duurt deze behandeling meestal tussen de 20 en 90 minuten. Na een week kunnen de hechtingen worden verwijderd en wordt ook het genezingsproces gecontroleerd. Over het algemeen is het een relatief pijnloze ingreep.
  4. De ingroeifase Het bot van de kaak groeit tegen het implantaat aan. Dit duurt ongeveer zes weken. In deze periode wordt een tijdelijke voorziening aangebracht. Gedurende de ingroeifase zijn er regelmatig controlebezoeken bij de tandarts/kaakchirurg voor het genezingsproces.
  5. Het aanbrengen van de tanden/kiezen Na de ingroeifase wordt de brug op de implantaten of de kroon op het implantaat vastgemaakt. Bij implantaten voor een kunstgebit maakt de tandarts of tandprotheticus een constructie om deze prothese op te verankeren. Het kunstgebit kunt u hier zelf op vastklikken.
  6. De nazorg Na het plaatsen van de vervangende tanden of kiezen volgen regelmatige controles. Hoe vaak dit zal zijn ligt aan uw persoonlijke situatie en dit zal dan ook met u besproken worden door uw specialist. Een goede mondhygiëne leidt doorgaans tot tientallen jaren plezier en profijt van tandheelkundige implantaten.
     
Hoe lang gaat een implantaat mee?

Met een goede mondhygiëne heeft u meestal tot tientallen jaren na het plaatsen van de tandheelkundige implantaten geen enkel probleem. Stralend lachen, alles kunnen eten, alsof het uw eigen gebit is. Dat geeft een heerlijk, vrij gevoel.
Succesfactor
De ervaring leert dat implantaten in de meeste gevallen tot een succes leiden. In een enkel geval komt het implantaat niet vast te zitten. In die gevallen zal de specialist samen met u gaan kijken naar een oplossing.

Verzekering

De behandeling met implantaten in de tandenloze onderkaak, inclusief kunstgebit, wordt doorgaans door de ziektekostenverzekeraar vergoed. Normaal gesproken geldt hiervoor slechts een geringe eigen bijdrage voor de patiënt. De maximale eigen bijdrage voor implantaatprotheses bedraagt slecht € 250,- .

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan.
Smit Tandprothetiek

Bornerbroeksestraat 282
7606 BS Almelo
0546 - 81 80 59
info@smittandprothetiek.nl
Bezoek website
Smit Tandprothetiek

Sloetsweg 89 (alleen op telefonische afspraak)
7557 HT Hengelo
0546 - 81 80 59
info@smittandprothetiek.nl
Bezoek website

Klikgebit in 1 dag

Los zittende prothese

Soms blijft uw onderprothese niet stevig genoeg zitten: tijdens het praten en/of eten komt uw onderprothese los te zitten. Dit is pijnlijk en u kunt zich hierdoor erg onzeker voelen. Nu is er een nieuwe methode ontwikkeld om deze klachten te verhelpen: het is mogelijk om op één dag implantaten te krijgen (een kunstwortel), waarop uw prothese ’s middags nog wordt vastgeklikt.

Tot voor kort was het niet mogelijk om dit in één dag uit te laten voeren. Voorheen duurde het 3 maanden voordat de implantaten vastgroeiden. Die tijd moest men wachten voordat de nieuwe prothese gemaakt en geplaatst kon worden. Pas na 4 of 5 maanden sinds het eerste bezoek aan de kaakchirurg of implantoloog kon u hiervan profiteren en moest u het zolang doen met uw oude prothese.

Nieuwe ontwikkeling binnen de implantologie

Mooie en gezonde tanden vormen een onmisbaar onderdeel van onze persoonlijke uitstraling. Ze geven u zelfvertrouwen en een stralende lach. Wanneer tanden en/of kiezen ontbreken voelt dat onprettig. Het beperkt u bij het eten en duidelijk en enthousiast spreken.

Een implantaat is een duurzame, effectieve en natuurlijke oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden en kiezen. Implantaten bieden een oplossing voor kronen, bruggen of volledig kunstgebit en voelen net zo aan als uw natuurlijke tanden. Een implantaat is net zo groot als een natuurlijke tandwortel. Het is gemaakt van titanium, een metaal dat goed verdragen wordt en als lichaamseigen weefsel vastgroeit in uw kaak.
Eerst moet vastgesteld worden of uw kaak geschikt is voor het plaatsen van implantaten en of u in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Een implantaatgedragen prothese vereist doorgaans een eigen bijdrage van € 125,- per tandeloze onder- of bovenkaak en wordt verder vergoed vanuit de basisverzekering. In andere gevallen is uw eigen bijdrage geheel afhankelijk van de wijze waarop u bent verzekerd. Laat u goed informeren door Smit Tandprothetiek en vraag om een kostenoverzicht bij het behandelplan dat met u wordt opgesteld.

Als u akkoord gaat met de voorgestelde behandeling wordt machtiging aangevraagd voor de totale behandeling bij uw zorgverzekeraar. Maar ook wordt al direct gestart met het maken van de nieuwe prothese. Zodra de toestemming van uw zorgverzekeraar binnen is, kan de datum gepland worden waarop de implantaten onder plaatselijke verdoving worden geplaatst. Meestal zijn dat 2 implantaten in de onderkaak, die dienen om de onderprothese op vast te klikken.

Iedereen die graag een klikgebit wil, kan nu nog sneller terecht. Door het ontwikkelen van nieuwe implantaten die sneller vast groeien in het kaakbot, is het niet meer nodig 3 maanden te wachten. ’s Morgens worden de implantaten geplaatst en ’s middags krijgt u uw nieuwe prothese al in. Met deze nieuwe behandelmethode hebben de patiënten nog minder napijn en gaat het eten met de nieuwe prothese vanaf het eerste moment prima. De totale behandeltijd vanaf het eerste consult wordt zo ingekort tot 6 weken en dat is een groot verschil met de 4 tot 5 maanden die u nu bij anderen moet wachten om eindelijk te kunnen eten.

De implantaten worden geplaatst door een gespecialiseerde tandarts en de prothese wordt vervaardigd door Smit Tandprothetiek uit Almelo. Meer informatie vindt u ook op klikgebitineendag.nl.

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan.
Smit Tandprothetiek

Bornerbroeksestraat 282
7606 BS Almelo
0546 - 81 80 59
info@smittandprothetiek.nl
Bezoek website
Smit Tandprothetiek

Sloetsweg 89 (alleen op telefonische afspraak)
7557 HT Hengelo
0546 - 81 80 59
info@smittandprothetiek.nl
Bezoek website

Witte tanden

Nu iedereen steeds meer bezig is met zijn of haar uiterlijk en media steeds meer aandacht besteden aan het bleken van tanden en kiezen bestaat sinds kort ook de mogelijkheid om hagelwitte tanden te krijgen in uw nieuwe prothese.

Wij kunnen u deze witte tanden laten zien tijdens een bezoek aan ons laboratorium.

Smit Tandprothetiek

Bornerbroeksestraat 282
7606 BS Almelo
0546 - 81 80 59
info@smittandprothetiek.nl
Bezoek website
Smit Tandprothetiek

Sloetsweg 89 (alleen op telefonische afspraak)
7557 HT Hengelo
0546 - 81 80 59
info@smittandprothetiek.nl
Bezoek website

Gebitsbeschermers

Wanneer er géén gebitsbeschermer wordt gedragen stuurt een klap tegen de onderkant van het gezicht schokgolven door de schedel. Een voltreffer kan de voortanden breken. Andere klappen, vooral tegen de onderkaak, kunnen echter andere schade aanrichten. Een klap tegen de onderkaak kan de kaken samen slaan en de plotselinge klap van de tamelijke scherpe ondertanden tegen de achterkant van de boventanden, werkt als een beitel, met als gevolg dat de boventanden breken en naar voren worden geduwd.

In sommige gevallen kan de overgebrachte kracht tot een gebroken kaak leiden of kan deze door de onderkaak en het kaakgewricht naar de onderkant van de schedel heen lopen, wat dan een hersenschudding als gevolg heeft.

Een gebitsbeschermer werkt als een schokdemper die de kracht over een groot gebied verspreidt en het duurt langer voordat de piek van de kracht wordt bereikt. Het verspreiden van de energie van de klap over een groot gebied en over een langere tijd vermindert het effect, en eventueel letsel wordt voorkomen of aanzienlijk verminderd.

Voor de volgende sporten kan een gebitsbeschermer gebruikt worden:
  • rugby
  • skateboarden
  • skeeleren
  • skiën
  • voetbal
  • waterpolo
  • hockey
  • ijshockey
  • polo
  • boksen
  • kickboksen
  • judo
  • karate
  • andere vechtsporten

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan.
Smit Tandprothetiek

Bornerbroeksestraat 282
7606 BS Almelo
0546 - 81 80 59
info@smittandprothetiek.nl
Bezoek website
Smit Tandprothetiek

Sloetsweg 89 (alleen op telefonische afspraak)
7557 HT Hengelo
0546 - 81 80 59
info@smittandprothetiek.nl
Bezoek website

Openingstijden

Locatie Almelo    
Maandag 08:00 - 12:00 uur 13:00 - 17:00 uur
Dinsdag 08:00 - 12:00 uur 13:00 - 17:00 uur
Woensdag 08:00 - 12:00 uur 13:00 - 17:00 uur
Donderdag 08:00 - 12:00 uur 13:00 - 17:00 uur
Vrijdag 08:00 - 12:00 uur 13:00 - 15:00 uur
Zaterdag en zondag gesloten*  

Locatie Hengelo
Uitsluitend op telefonische afspraak

* Kan uw reparatieverzoek of pijnklacht niet wachten tot de volgende werkdag?
Bekijk dan hier het rooster van de weekenddienst.
Smit Tandprothetiek

Bornerbroeksestraat 282
7606 BS Almelo
0546 - 81 80 59
info@smittandprothetiek.nl
Bezoek website
Smit Tandprothetiek

Sloetsweg 89 (alleen op telefonische afspraak)
7557 HT Hengelo
0546 - 81 80 59
info@smittandprothetiek.nl
Bezoek website

Contact

Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak in één van onze vestigingen contact op met onze hoofdvestiging in Almelo. 
 
Locatie Almelo
 
  Locatie Hengelo (Uitsluitend op telefonische afspraak)
Bornerbroeksestraat 282
7606 BS Almelo
Telefoon: 0546 – 81 80 59
     Sloetsweg 89
7557 HT Hengelo
Telefoon: 0546 – 81 80 59
 


 
Smit Tandprothetiek

Bornerbroeksestraat 282
7606 BS Almelo
0546 - 81 80 59
info@smittandprothetiek.nl
Bezoek website
Smit Tandprothetiek

Sloetsweg 89 (alleen op telefonische afspraak)
7557 HT Hengelo
0546 - 81 80 59
info@smittandprothetiek.nl
Bezoek website

Volop in het leven met een goed passend kunstgebit