Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

De praktijk

 

Veel mensen lopen rond met een verouderde prothese. Deze problemen ontstaan vaak onopgemerkt doordat er helaas weinig tot geen controle wordt uitgeoefend. Daarbij wordt vaak onterecht gedacht dat de kosten erg hoog zijn. Een nieuwe prothese wordt voor 75% tot 100% vergoed door uw zorgverzekering als de prothese een levensduur van vijf tot 8 jaar heeft bereikt.

Ook als dat niet zo is kan een tandprotheticus een aanvraag indienen bij uw zorgverzekering. We zullen dit traject voor u uitvoeren.
•Heeft u een prothese of kunstgebit?
•Heeft u uw eigen tanden nog en wilt u een prothese?
•Zit uw prothese los of is deze kapot?
•Of heeft u een vraag en wilt vrijblijvend advies?

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan een van onze vestigingen OOK IN VLEUTEN. Raymond van Ewijk tandprotheticus/tandtechnicus zal u helpen om een passende oplossing te vinden voor uw probleem. Als specialistische praktijk op het gebied van alle uitneembare gebitsprothese, kunstgebit en/of klikgebit staan we voor u klaar. Goede begeleiding, kwaliteit en zorg staat bij ons op de eerste plaats.

Mocht het nodig zijn dan werken we nauw samen met andere mondzorg professionals welke we u kunnen aanbevelen.

 

Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Livingstonelaan 336a
3526 HX  Utrecht
030 - 2883749
rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Bezoek website
Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Eyckenstein 39
3452 JD Vleuten
030 - 8776898
rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Bezoek website

Behandeling

Behandeling voor kunstgebit

Wij zijn gespecialiseerd in zowel de klinische behandeling en technische vaardigheden van uitneembare (niet gecementeerde) gebitsprothesen/kunstgebitten

Normaliter bestaat een goede behandeling van een gebitsprothese uit de volgende stappen:

  • 1e behandeling: Kennismaking/ anamnese/ verzekering werk/ 1e afdruk
  • 2e behandeling: Individuele precisie afdruk
  • 3e behandeling: Beet bepalen (stand bovenkaak en onderkaak)
  • 4e behandeling: Pasfase. Hoe staat de prothese, wat kan beter
    (U kunt iemand meenemen voor advies)
  • 5e behandeling: Plaatsen van de nieuwe prothese

De ‘controle’ en ‘behandelingen' van eventuele drukplaatsen van uw nieuwe kunstgebit kunnen op ieder moment van de dag geschieden en vallen binnen de garantie.

Er wordt nauw samengewerkt met een kaakchirurg, parodontoloog, mondhygieniste en implantoloog om eventuele doorverwijzing eenvoudig en snel te kunnen realiseren.

Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Livingstonelaan 336a
3526 HX  Utrecht
030 - 2883749
rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Bezoek website
Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Eyckenstein 39
3452 JD Vleuten
030 - 8776898
rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Bezoek website

Volledige prothese

Als er geen tanden meer in de mond aanwezig zijn dan wordt er gesproken over een edentate kaak. Hier kan een conventionele volledig kunstgebit geplaatst worden. Deze zal alle tanden vervangen. Meestal gaat het verlies van tanden geleidelijk. Als u een vervallen rest gebit heeft, en er is samen met uw tandarts en tandprotheticus geconstateerd dat een kunstgebit geïndiceerd is, dan is de onderstaande tekst een duidelijke beschrijving van het proces. Wij kunnen u begeleiden en helpen zo de juiste stappen te nemen.

Uw eerste kunstgebit (immediaat prothese)
Van eigen tanden en kiezen naar een kunstgebit begint hier. Wij schrijven een verwijsbrief naar de door ons samen gekozen tandarts/kaakchirurg. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende specialisten. Voor het tijdstip van extractie (trekken van tanden en kiezen) wordt er door ons een passend kunstgebit vervaardigd. Deze kan na het extraheren geplaatst worden.

Het trekken van tanden en kiezen
Het trekken van tanden en kiezen gebeurt soms niet in één keer. Want dat is een nogal grote ingreep. De tandarts trekt eerst uw kiezen. Uw tanden trekt hij pas later, zodat u niet zonder tanden hoeft te lopen. Tussen het trekken van kiezen en tanden zit doorgaans wel enkele weken. In de tussentijd krijgt het tandvlees de gelegenheid om te genezen en te herstellen. U zult het dus een tijdje zonder kiezen moeten stellen. Met eten is dat een beetje behelpen. Als de wonden nog niet genezen zijn, kunt u het beste zacht voedsel eten. Daarna kunt u langzamerhand weer proberen te eten wat u normaal gewend bent. Meestal zal uw kauwvermogen (tijdelijk) minder zijn.

Het kunstgebit wordt direct geplaatst
Vroeger liepen de mensen voor ze een kunstgebit kregen een tijdje zonder tanden. Tegenwoordig hoeft dat niet meer. Het kunstgebit wordt onmiddellijk in de mond geplaatst als de laatste tanden zijn getrokken. U vindt het misschien een vreemd idee dat u een kunstgebit krijgt over die verse wonden. Maar u zult merken dat het kunstgebit als een soort verband op de wonden zit. Als u het resultaat in de spiegel bekijkt, zal het er wel vreemd uitzien. Schrik niet. Er is immers heel wat in uw mond gebeurd. Na een paar dagen ziet het er een stuk beter uit.

De eerste dag
De eerste dag zal uw kunstgebit nog niet lekker zitten. Het kan klemmen en soms pijn veroorzaken. Toch mag u het niet uit uw mond halen. U kunt er de wonden weer mee opentrekken. En omdat uw tandvlees kan gaan zwellen, zal het kunstgebit daarna ook niet meer goed in uw mond passen. De eerste uren na het trekken van de tanden kan uw speeksel rood zijn. Dat komt omdat de wonden nog een beetje nabloeden, maar dit zal vrij snel ophouden. Dan neemt het speeksel ook weer de normale kleur aan. Dat betekent niet dat de wonden helemaal zijn genezen. De eerste 24 uur kunt u ook beter niet spoelen. Er vormen zich namelijk bloedstolsels in de wonden. Door te spoelen laten die stolsels los en begint het bloeden opnieuw. Er is een kleine kans dat het bloeden niet overgaat, ondanks de genomen voorzorgsmaatregelen. Trek dan aan de bel! Doe dat ook als u pijn houdt. In elk geval niet zomaar een pijnstiller nemen, want van sommige pijnstillers kan het bloeden juist heviger worden.

Spreek goed met uw tandprotheticus/tandarts af wat u de eerste 24 uur wel of niet moet doen.

Wennen aan het kunstgebit
Pas na 40 uur mag het kunstgebit uit uw mond. Afhankelijk van wat u heeft afgesproken, doet de tandarts dat, of doet u het zelf. Als u het zelf mag doen, wees dan voorzichtig. Spoel het kunstgebit af en borstel het schoon. Reinig uw mond door voorzichtig te spoelen met lauw water waarin u eventueel een beetje zout doet. U kunt daarvoor ook een bij de drogist verkrijgbaar spoelmiddel gebruiken. Spoelen met lauwe kamillethee kan ook heel goed. Als de wonden beginnen te genezen en de pijn is verdwenen, kunt u langzaam wennen aan uw kunstgebit. Dat vraagt tijd. Het gaat bij de één sneller dan bij de ander.

Eten
De eerste tijd zult u bij het eten misschien pijn hebben. Daar kunt u iets aan doen door alleen zacht en makkelijk voedsel te eten, bijvoorbeeld puree, gehakt of zacht fruit. Later kunt u langzaam harder voedsel proberen.

Praten
In het begin praat u wat onwennig. U slist bijvoorbeeld. Of bepaalde klanken zijn anders. Dat komt omdat uw mond nog moet wennen aan het kunstgebit. Oefenen helpt veel. Hardop de krant lezen bijvoorbeeld. De problemen met het praten gaan meestal vanzelf over.

Slapen met of zonder kunstgebit
Uw kaken hebben een tijdje nodig om te wennen aan het kunstgebit. De eerste week moet u het tijdens het slapen dan ook niet uitdoen. Daarna is het juist beter om het voor het slapen wel uit te doen. Op die manier krijgen uw kaken de nodige rust. Misschien vindt u een mond zonder tanden en kiezen niet zo'n prettig idee. Doet u dan alleen het kunstgebit in de onderkaak uit. Als u het kunstgebit niet draagt, kunt u het bewaren in een glas met een reinigingsmiddel, dat verkrijgbaar is bij drogist of apotheek.

Regelmatig schoonmaken
Het kunstgebit
Net als eigen tanden en kiezen, moet u het kunstgebit verzorgen. Want als u het niet regelmatig schoonmaakt, blijven er voedselresten achter. Op uw kunstgebit maar ook eronder. Als die niet worden verwijderd, kan op den duur uw tandvlees gaan ontsteken. Daarom moet u het kunstgebit 's Morgens en  's Avonds schoonmaken. Dat kan het beste met een borsteltje en zeep. Bij uw tandprotheticus en drogist vindt u speciale borstels en schoonmaakproducten voor uw kunstgebit. Liever geen tandpasta gebruiken, omdat sommige tandpasta's te veel schuren. Een schoon kunstgebit moet altijd glad aanvoelen.

Soms kan het voorkomen dat zich tandsteen vormt op het kunstgebit. Dat is erg moeilijk te verwijderen. In dat geval kunt u het kunstgebit een nacht lang in een bekertje met gewone natuurazijn of een reinigingsmiddel leggen. 's Ochtends kunt u dan het tandsteen van het kunstgebit afborstelen. Leg het kunstgebit nooit in heet water en gebruik zeker geen bleekwater of schuurmiddelen.

Het tandvlees
Houd ook het tandvlees schoon. In het begin, als de wonden nog niet helemaal zijn genezen, moet u de mond na elke maaltijd met een beetje lauw water spoelen. Daarna is het beter uw mond met een zachte tandenborstel te poetsen. U kunt daarvoor het beste gewone tandpasta of alleen water gebruiken. Masseer met een zachte tandenborstel minstens één keer per dag het slijmvlies van de kaken waar het kunstgebit op rust. Poets ook uw verhemelte. Ook daar kunnen immers voedselresten zitten. Zo maakt u de hele mond weer schoon.

Controle
De eerste tijd kan het kunstgebit ergens klemmen en pijn doen. Dat is heel normaal. Ga er wel mee naar de tandprotheticus. Hij kan er namelijk iets aan doen. Ook als het na zo'n eerste correctie nog niet ideaal is, ga gerust terug. Na verloop van tijd zult u het gevoel hebben dat uw kunstgebit losser is gaan zitten. Doordat de wonden zijn genezen, zijn de kaken geslonken en is er ruimte ontstaan tussen kaak en kunstgebit. Probeer niet het euvel zelf te verhelpen met kleefpasta of andere middelen.

Uw tandprotheticus zal dit na verloop van tijd moeten aanpassen.
Bij alles wat niet in de haak is met uw kunstgebit is de beste oplossing naar uw tandprotheticus gaan.

Bij een extractie van een volledige kaak is de verandering van het kaakbot na drie maanden soms extreem groot. Dan is een nieuw kunstgebit/prothese de beste oplossing. Dit is een tweefase systeem. De eerste prothese (noodprothese) zal 100% vergoed worden door de zorgverzekeraar, de definitieve prothese drie maanden later voor 75% door de basisverzekering en de rest door de eventueel aanvullende verzekering.

Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Livingstonelaan 336a
3526 HX  Utrecht
030 - 2883749
rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Bezoek website
Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Eyckenstein 39
3452 JD Vleuten
030 - 8776898
rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Bezoek website

Partiële prothese, plaatje of frame

De plaat- of frameprothese
Een plaat- of frameprothese, ook wel partiële prothese genoemd, is een vervanging van een of meer tanden of kiezen. Een goede oplossing als uw verloren tanden of kiezen niet door een brug, kroon of implantaat worden vervangen. De prothese kunt u uit de mond nemen. Bruggen, kronen en implantaten niet. Die zitten vast in de mond. Als er wordt gekozen voor een partiële prothese dan is het belangrijk dat de tandarts de mond saneert alvorens er een frame wordt gemaakt. Onze praktijk maakt alleen partiële prothese in overleg met uw tandarts.

De plaatprothese
De plaatprothese is gemaakt van een roze, tandvleeskleurige kunsthars. Daarin zijn de kunsttanden en kiezen verankerd. De gehele plaatprothese rust op het slijmvlies van de mond. Deze zit eventueel met ankertjes vast aan overgebleven tanden of kiezen.

De frameprothese
De frameprothese is gemaakt van metaal. Op het metaal is een tandvleeskleurige kunsthars aangebracht. Daarop zitten de kunsttanden of -kiezen. De frameprothese rust vooral op een deel van de overgebleven tanden of kiezen. Afhankelijk van het ontwerp rust de frameprothese ook meer of minder op het slijmvlies. De tandprotheticus/tandarts kan de frameprothese op twee manieren bevestigen. Of met metalen ankertjes die om enkele tanden of kiezen klemmen of met een soort slotje. Bij een slotje wordt de ene kant vastgemaakt aan een kroon, tand of kies en de andere kant zit vast aan de frameprothese. De frameprothese kunt u op die manier in het slotje schuiven. Het slotje zit doorgaans aan de binnenkant van de tanden en kiezen en is dus niet vanaf de buitenkant zichtbaar. Ankertjes zijn vaak wel enigszins zichtbaar.

Verschillen tussen de plaat- en frameprothese
Een plaatprothese is goedkoper dan een frameprothese, maar kent dan ook nadelen. Aangezien de plaatprothese geheel op uw tandvlees steunt, kan dat makkelijk tot tandvleesproblemen leiden. Uw tandvlees moet namelijk de kracht veroorzaakt door het kauwen, opvangen. Ook blijft voedsel gemakkelijk onder de plaatprothese zitten. Dat leidt sneller tot ontstekingen van het tandvlees. De frameprothese steunt voor een groot deel op uw overgebleven tanden en kiezen en in mindere mate op het tandvlees. Daardoor vangen uw natuurlijke tanden en kiezen de kauwkrachten op en wordt het tandvlees meer ontzien dan bij een plaatprothese. Welke voor u het meest geschikt is, verschilt per persoon. De keuze maakt u in overleg met uw tandarts en tandprotheticus.

Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Livingstonelaan 336a
3526 HX  Utrecht
030 - 2883749
rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Bezoek website
Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Eyckenstein 39
3452 JD Vleuten
030 - 8776898
rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Bezoek website

Implantaten

Klikgebit
Een klikgebit is een prothese welke vast in de mond zit. Dit wordt mogelijk gemaakt door 1 of meer kunstwortels (implantaten) welke in het kaakbot geplaatst worden. De prothese kan wel in en uit gedaan worden om zo reiniging mogelijk te maken.

Implantaten
Wereldwijd hebben miljoenen mensen een succesvolle behandeling ondergaan. Het is dus vreemd dat er nog veel mensen rondlopen die problemen hebben met hun huidige gebit/prothese. Kennelijk zijn zij niet op de hoogte van de vele voordelen die een implantaat gedragen voorziening kan bieden.

Wat zijn de voordelen van implantaten?
De voordelen van implantaten op een rijtje:

  • De prothese zit vast en is stabiel omdat de prothese klikt aan het implantaat
  • Ze vervangen de tandwortels
  • Implantaten zorgen ervoor dat het bot bewaard blijft
  • De kaak blijft in model
  • Sterk en ongevoelig voor tandbederf
  • Ze herstellen gedeeltelijk uw natuurlijke kauwvermogen
  • U geniet weer van uw eten

Wat zijn de kosten van de behandeling?
Het kostenplaatje bestaat uit twee delen:
Het implantologische gedeelte en het prothetische gedeelte.
De implantaten zullen volledig vergoed worden door de basis verzekering mits er een machtiging is ingediend door de behandelaar. Vraag de behandelaar naar de voorwaarden.
Het prothetische gedeelte wordt door uw zorgverzekeraar voor het grootste gedeelte vergoed. Uw eigen bijdrage zal maximaal 250 euro bedragen. Indien u aanvullend vezekerd bent kan dit bedrag lager uitvallen. I

Is de behandeling pijnlijk?
Nee, de behandeling is niet pijnlijk. De behandeling gebeurt onder plaatselijke verdoving. Wel kunt u na de behandeling 1 of 2 dagen last hebben van pijnlijk tandvlees, waartegen u normale pijnstillers kunt innemen.

Wat is de duur van de behandeling?
De duur van de behandeling is afhankelijk van verschillende factoren maar ligt rond de 45 minuten. Uw tandarts/implantoloog kan u hier vooraf aan de behandeling meer over vertellen.

Hieronder een opsomming van zaken die de behandelingsduur kunnen bepalen:

  1. Het type implataat dat gebruikt wordt (1 fase of 2 Fase)
  2. De inhelingstijd van implantaten is twee maanden.
  3. Of er wel of niet voldoende kaakbot aanwezig is.

Zijn er risico's aan de behandeling verbonden?
Aan alle medische behandelingen zijn bepaalde risoco's verbonden. Gelukkig zijn bij de moderne gebruikte implantaten, indien goed gebruikt, de risico's tamelijk gering. Het slagingspercentage is gemiddeld hoger dan 95%. In de onderkaak zelfs hoger dan 98%. Moet een implantaat verwijderd worden, dan blijft er een kleine opening in de kaak over zoals na het trekken van een tand of kies. Deze holte zal echter op dezelfde manier genezen. Dus zelfs bij verlies van een implantaat blijven de gevolgen aan het lichaam beperkt.

Wat is de levensduur van een implantaat?
In principe gaan implantaten een leven lang mee, mits een goede uitvoering, regelmatige controles en een goede mondhygiëne.

Bestaat de kans dat een implantaat wordt afgestoten?
De implantaten zijn gemaakt van materialen die geaccepteerd worden door het tandbot en het omliggende tandvlees. Men noemt dit biocompatibel. De kans dat een implantaat wordt afgestoten is dus haast nihil.

Kunnen implantaten altijd worden toegepast?
Ja, implantaten zijn voor iedereen mogelijk. Ook u kan in aanmerking komen mits er voldoende bot aanwezig is (er zijn tegenwoordig allerlei technieken die het mogelijk maakt om dit bot weer opnieuw te laten opgroeien.

Moet je een bepaalde leeftijd hebben om implantaten te kunnen nemen?
Ja, er kan beter niet voor het twintigste levensjaar geïmplanteerd worden. Om succesvol implantaten te krijgen is het belangrijk dat er niet geïmplanteerd wordt in bot dat niet volledig volgroeid is. De implantaten groeien immers niet met het bot mee en kan op deze manier allerlei problemen veroorzaken.

Ben ik te oud voor implantaten?
Nee, in principe kan er ook nog op een zeer hoge leeftijd geïmplanteerd worden. Ontneem u zelf dan ook niet de luxe vanwege uw leeftijd.

Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Livingstonelaan 336a
3526 HX  Utrecht
030 - 2883749
rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Bezoek website
Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Eyckenstein 39
3452 JD Vleuten
030 - 8776898
rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Bezoek website

Reparatie, rebasen, pijn aan kunstgebit

Omdat een kapot  kunstgebit voor de meeste mensen een kleine ramp betekend, kunnen de meeste reparaties of problemen met betrekking tot uw kunstgebit dezelfde dag gerepareerd worden. Tijdens de openingstijden kunt u het gebit voor reparatie brengen. Belangrijk is dat u er zelf bij bent om controle van de mond en advies mogelijk te maken.

Geleidelijk zullen uw kaken slinken. Probleem is een los kunstgebit. Uw kunstgebit zal daarom van tijd tot tijd moeten worden aangepast. Dit passend maken (rebasen) kan geschieden in één werkdag. U bent het kunstgebit gedurende die tijd kwijt.

Er treed na verloop van tijd slijtage van het kunstgebit op. Dit in combinatie met verandering van kaakbot en mondweefsel brengt de levensduur van een kunstgebit tussen de 5 en 8 jaar. Om die reden is het verstandig minstens eens in de drie jaar voor controle te komen. Zo kunt u een hoop problemen voorkomen. Een drukplek, pijn, of fibromen (wildvlees) kunnen zo voorkomen worden. Bovendien is prothetische zorg voor het grootste gedeelte opgenomen in de basispolis van uw zorgverzekering.

Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Livingstonelaan 336a
3526 HX  Utrecht
030 - 2883749
rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Bezoek website
Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Eyckenstein 39
3452 JD Vleuten
030 - 8776898
rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Bezoek website

Openingstijden

Wij werken op afspraak, om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen via de volgende gegevens:

Email:  rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Tel:       030-2883749
Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Livingstonelaan 336a
3526 HX  Utrecht
030 - 2883749
rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Bezoek website
Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Eyckenstein 39
3452 JD Vleuten
030 - 8776898
rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Bezoek website

Contact

Tandprothetische Praktijk R van Ewijk
OOK IN VLEUTEN
Livingstonelaan 336a
3526 HX Utrecht
tel 030-2883749
Email: rvanewijk@mooierkunstgebit.nl

 
Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Livingstonelaan 336a
3526 HX  Utrecht
030 - 2883749
rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Bezoek website
Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Eyckenstein 39
3452 JD Vleuten
030 - 8776898
rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Bezoek website

Wie zijn wij?

Hallo ik ben Raymond van Ewijk

Als kind kwam ik al in aanraking met het vak omdat mijn vader een tandprotheticus was.
 Mijn grote interesse en drang om te groeien in mijn vak heeft er in geresulteerd dat ik mijzelf op jonge leeftijd al heb ontwikkeld als een allround Tandtechnicus.

Omdat de mens centraal staat in alles wat we doen heb ik drie jaar Eclectisch Psychotherapie   en Communicatie NLP en Basis Medische vakken gestudeerd om zo in combinatie met de studie tot Tandprotheticus een totaalplaatje te realiseren. Ik probeer altijd de esthetische en functionele aspecten van de prothetiek naar een hoger level te brengen.

Zodat u weer kunt eten, praten, zoenen en vooral lachen.

Na het overlijden van mijn vader in 2007 ben ik gestart met het behandelen van zijn patiënten in een praktijk gevestigd onder in een flat in Kanaleneiland. Een locatie waar de mensen raar van opkijken maar wat leuk bevonden wordt. De positiviteit en vreugde die ik daarbij voelde heeft er voor gezorgd dat ik in 2010 een tweede vestiging aan huis heb gecreëerd te Vleuten. Op beide locaties werk ik samen met de liefde van mijn leven Angela om u tevreden te stellen en te houden wanneer het gaat om uw kunstgebit. Aangenaam!

Wie is Angela?

Na jarenlang als o.a. activiteiten begeleidster in de Gehandicaptenzorg, (zowel verstandelijk, lichamelijk als NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) en met autisme-aanverwante stoornissen) te hebben gewerkt, heb ik er uiteindelijk voor gekozen om mijn toenmalige duobaan op te geven en samen met Raymond een team te vormen binnen onze praktijk.
 Werkzaam als zijn rechterhand kan ik nog steeds mijn zorg uitoefenen, zij het op een ander vlak. Het werken met en voor mensen die zorg nodig hebben is voor mij belangrijk, en geeft voldoening. Het ambachtelijke aspect binnen ons vak vind ik geweldig leuk om te doen. We maken kunst.

In deze huidige maatschappij worden mensen die afhankelijk zijn van zorg steeds minder goed behandeld en is er steeds minder tijd om te luisteren naar de individuele behoeften. Wij vinden het erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en dat we samen mogen terugzien op een goede tijd met een mooi eindresultaat: De Lach!

Ik hoop u graag te ontmoeten, tot ziens!

Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Livingstonelaan 336a
3526 HX  Utrecht
030 - 2883749
rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Bezoek website
Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Eyckenstein 39
3452 JD Vleuten
030 - 8776898
rvanewijk@mooierkunstgebit.nl
Bezoek website

Aanbevolen door Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk

Renew gebitsreiniger 200gr
€ 14,10

Volop in het leven met een goed passend kunstgebit