Mey Prothese Cleaner 80ml

€ 7,13 Prothesereiniger voor dagelijks gebruik. Speciaal geschikt voor het reinigen van kunstgebitten, bleekbitjes, beugels en gebitsbeschermers. Door dagelijks te poetsen met MEY® Prothese Cleaner wordt en blijft het kunstgebit of uitneembare deel hygiënisch schoon, fris en glad.
Aantal:

Details

Door te poetsen met Mey Prothese Cleaner blijft uw kunstgebit hygiënisch schoon, fris en glad.
MEY® Prothese Cleaner is een unieke alles-in-1 reiniger voor de dagelijkse verzorging van kunstgebitten en overige uitneembare delen.

De reiniger is voornamelijk gemaakt van natuurlijke bestanddelen en bevat bovendien het unieke, gepatenteerde ingrediënt AYOOSIMA®. Dit zorgt voor het specifieke, gladde resultaat waardoor tandsteen en aanhechting van bacteriën, maar ook aanslag door bijvoorbeeld koffie, thee, rode wijn of nicotine grotendeels worden voorkomen. Daarnaast zorgt poetsen met MEY® Prothese Cleaner ook voor een frisse smaak en een heerlijk schoon gevoel in de mond.

MEY® Prothese Cleaner is een medisch hulpmiddel dat speciaal ontwikkeld en getest is door professionals en wordt aanbevolen door tandartsen, orthodontisten en tandprothetici en tandtechnici.

Gebruiksaanwijzing:
  • Het uitneembare deel uit de mond of het bewaarbakje nemen en afspoelen met water
  • MEY® Prothese Cleaner aanbrengen op de borstel en het uitneembare deel poetsen
  • Het uitneembare deel wederom goed afspoelen met water
Gebruiksadvies:
MEY® Prothese Cleaner is voor dagelijkse verzorging en uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik. Het beste resultaat wordt behaald indien de gebruiksaanwijzing nauwkeurig wordt opgevolgd.Tevens wordt geadviseerd om het uitneembare deel niet met heet water, huishoudmiddelen of andere agressieve middelen te reinigen, aangezien dit het kunstgebit of uitneembare deel kan beschadigen.

Ingrediënten:
AQUA, CALCIUM CARBONATE, AYOOSIMA®, AMMONIUM C12-16 ALKYL SULFATE, BENTONITE, SODIUM CHLORIDE, XANTHAN GUM, COCO-BETAINE, PARFUM, PHENOXYETHANOL, HYDROGENATED JOJOBA OIL, AMMONIUM
ACRYLOLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, DEHYDROACETIC ACID, BENZOIC ACID, ULTRAMARINES, BENZISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Kunstgebit
Door de unieke samenstelling van ingrediënten zorgt MEY® Prothese Cleaner voor een goede hechting tussen protheseborstel en kunstgebit en daarmee voor een optimaal poetsresultaat. Indien een kunstgebit enige tijd buiten de mond wordt bewaard, bijvoorbeeld gedurende de nacht, wordt geadviseerd het gebit wederom te poetsen alvorens deze te bewaren in een prothesebakje met schoon water.

(Invisalign) beugel, bleekbitje of knarsplaatje
Net als bij een kunstgebit is het voor diverse beugels, een bleekbitje of knarsplaatje eveneens belangrijk deze hygiënisch schoon te houden. Geadviseerd wordt ook deze uitneembare delen na gebruik goed te poetsen met een zachte borstel en vervolgens te bewaren in het daarvoor bestemde bewaarbakje.

Gebitsbeschermer
Bij veel sporten wordt een gebitsbeschermer gedragen. Het is belangrijk te realiseren in welke mate zich bacteriën ontwikkelen wanneer een gebitsbeschermer niet goed wordt schoongehouden. Als gevolg hiervan kunnen gevoelige tanden of zelfs ontstoken tandvlees ontstaan. Door te poetsen met MEY® Prothese Cleaner blijft een gebitsbeschermer hygiënisch schoon, fris en glad. Voor een gebitsbeschermer geldt hetzelfde advies als voor bovengenoemde uitneembare delen; na gebruik goed poetsen met een zachte borstel en vervolgens bewaren in het daarvoor bestemde bewaarbakje en niet los in een sporttas of dergelijke. Een frisse beschermer voor een volgende sportprestatie!

Gerelateerde producten

Renew gebitsreiniger 200gr
€ 14,10
Ecosym mondmassage borstel
€ 4,07
Ultrasoonreiniger Dent2clean
€ 15,30
Gebitsbadje Dent2Clean Groen
€ 2,99

Volop in het leven met een goed passend kunstgebit