Bluem Tandpasta 75ml

€ 12,75 Tandpasta op basis van actieve zuurstof voor snelle genezing van ontstekingen en wondjes
Aantal:

Details

Bluem tandpasta is een uitstekend verzorgingsproduct voor gezonde tanden en implantaten. Bluem tandpasta is speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen.
Bluem tandpasta bevat een hoge concentratie zuurstof uit onder andere honingenzymen. De zuurstof uit de tandpasta dringt diep door in de weefsels en komt op plaatsen waar het echt nodig is.
U kunt Bluem tandpasta gebruiken net zoals een gewone tandpasta.
Poets tanden en implantaten dagelijks met Bluem tandpasta.
NB. Gebruik voor uw kunstgebit zelf nooit tandpasta, maar een daarvoor speciaal geschikt reinigingsmiddel!

Bluem tandpasta bevat een hoge concentratie zuurstof uit o.a. honingenzymen. De zuurstof uit de tandpasta dringt diep door in de weefsels en komt op plaatsen waar het echt nodig is. Dit houdt de pockets van tanden en implantaten schoon en vrij van schadelijke bacteriën.
De effectiviteit van Bluem tandpasta is het resultaat van de wisselwerking van de verschillende ingrediënten:
  • Bluem tandpasta heeft een unieke receptuur. Hiermee worden uw tanden, implantaten en tandvlees optimaal gereinigd en verzorgd.
  • Bluem tandpasta bevat actieve ingrediënten uit o.a. honingenzymen. Deze hebben een antiseptische, desinfecterende en ontstekingsremmende werking.
  • Bluem tandpasta bestrijdt bacteriën die tandplaque veroorzaken. Daardoor blijft uw tandvlees in optimale conditie. Gezond tandvlees is belangrijk voor het behoud van uw implantaten, gezonde tanden en een frisse adem.
  • Bluem tandpasta zorgt voor de aanmaak van nieuwe bloedvaten. Bovendien herstelt het beschadigde cellen rondom de implantaten. Dit voorkomt terugtrekkend tandvlees en herstelt het kaakbot, waardoor de implantaten goed blijven vastzitten.
  • Bluem tandpasta zorgt ervoor dat uw tanden wit blijven en dat er geen kleurverschillen ontstaan tussen de natuurlijk tanden, facings en kronen (o.a. door gebruik van koffie, thee, tabak en rode wijn).
  • Bluem tandpasta is ook geschikt voor personen die preventief bacterie- en/of infectievorming op of in het tandvlees willen voorkomen.
  • Bluem tandpasta heeft een neutrale pH-waarde en bevat geen schurende bestanddelen. Hierdoor ontstaat er geen schade aan tand- en implantaatoppervlakken.
  • De hoge concentratie fluoride die in normale tandpasta aanwezig is, tast de titaniumlaag van het implantaat aan. Bluem tandpasta bevat geen fluoride en verlaagt daarmee het risico dat het implantaat losraakt.

Gerelateerde producten

Ecosym Week Forte 100ml
€ 5,09
Corega Fresh Cleanse Mousse
€ 5,36
Bluem mondwater 500ml
€ 15,25
Hager&Werken Dentobox II blauw
€ 3,50

Volop in het leven met een goed passend kunstgebit